Wat heb je nodig?
- Zak nacho’s
- Onze huisbereide chili con carne, 1 potje
- 2 tomaten, ontpit en in fijne blokjes
- Rode ui, gesnipperd
- Lente-uitje
- Huisgemalen kaas, naar believen
- Jalapeño's (voor de liefhebbers van pit)
- Zure room van de Hollebeekhoeve
- Guacamole
Hoe maak je het?
- Snipper de rode ui. Snij de tomaat, verwijder de pitjes en snij in fijne blokjes. Snij de lente-ui in fijne ringetjes.
- Doe de nacho’s in een vuurvaste schaal. Schep de chili con carne erbovenop.
- Verdeel de kaas over de schaal.
- Grill de nacho’s een twintigtal minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
- Stapeltijd! Werk de nacho’s af met de rode ui, lente-ui en tomatenblokjes. Voor de liefhebbers van hete chipjes: kom maar op met die jalapeño's!
- Serveer met een potje zure room en homemade guacamole.