Nacho g4a3e8e111 1920
Recept

Hello Nacho

Tex-Mex Sexiness

Breng Mexico naar het terras met deze loaded chili nacho’s! Bij nacho’s geldt: more is more. Een verfijnde presentatie hoeft absoluut niet. Messy is the way to go.

Wat heb je nodig?

  1. Zak nacho’s
  2. Onze huisbereide chili con carne, 1 potje
  3. 2 tomaten, ontpit en in fijne blokjes
  4. Rode ui, gesnipperd
  5. Lente-uitje
  6. Huisgemalen kaas, naar believen
  7. Jalapeño's (voor de liefhebbers van pit)
  8. Zure room van de Hollebeekhoeve
  9. Guacamole


Hoe maak je het?

  1. Snipper de rode ui. Snij de tomaat, verwijder de pitjes en snij in fijne blokjes. Snij de lente-ui in fijne ringetjes.
  2. Doe de nacho’s in een vuurvaste schaal. Schep de chili con carne erbovenop.
  3. Verdeel de kaas over de schaal.
  4. Grill de nacho’s een twintigtal minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
  5. Stapeltijd! Werk de nacho’s af met de rode ui, lente-ui en tomatenblokjes. Voor de liefhebbers van hete chipjes: kom maar op met die jalapeño's!
  6. Serveer met een potje zure room en homemade guacamole.
Guacamole 1

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93