Freddy varieert regelmatig met vis. Z'n gerechten zo verbluffend lekker... We willen het niet voor onszelf houden!
Geniet daarom van een visstoofpotje à la Freddy.
Wat heb je hiervoor nodig? (4 per.)
- +/- 200 gr per persoon vis naar keuze.
- Voor de saus:
- 150 gr boter
- 150 gr bloem (vloeibloem)
- 500 ml fumet (vis)
- tomatenpuree
Hoe maak je het?
- Vis verdelen over de pannetjes
- Roux maken van boter en bloem (lichtjes bakken zodat bloemsmaak verdwijnt)
- Koude visfumet toevoegen en samen met roux laten opkoken naar gewenste dikte
- Tomatenpuree toevoegen. Afkruiden met peper en zout
- Saus over de vis gieten en daarna bestrooien met wat kaas of broodkruim.
- +/- 20 min in de oven op 175°
- Afwerken met garnalen en opdienen met frietjes of puree.
Smakelijk!