Pensen
Recept

Pens Perfect - Hoe bak je de perfecte pens?

Pens in de pan

Van Eccelpoels pensen… daar smul je van.

Pensen bakken zonder ontploffingsgevaar? Zo doe je dat.

Smelt een klontje boter in een pan met een dikke bodem. Eens de boter begint te schuimen, leg je de pensen er in.

Bak ze traag en op een laag vuurtje. Draai de bloedworst om met een tang. Een vork kan namelijk gaatjes prikken. Met een ontplofte beuling als resultaat...

Gebruik geen te grote pan. Zo garen de worsten kalmpjes aan en heb je ruimte om ze te draaien.

Heb je graag een crumble van pens?

Smelt een klontje boter in de pan. Ontdoe de pens van het vel en prak ‘m fijn met een vork. Laat rustig krokant worden.

Heb je graag een hapje van zwarte pens?

Ons keukenteam stelde een hapje samen om ‘u’ tegen te zeggen: zwarte pens, een stukje appel en zoete uienconfituur laten ons alvast watertanden!


Hoe bak jij de perfecte pens?

Witte pensen

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93