Lawrence Jef
Verhaal

Van Eccelpoel: tandem van traditie en innovatie...

...én de liefde voor lekker eten

Benieuwd naar Van Eccelpoels verhaal?

Tags bij dit verhaal

Het verhaal van Eccelpoel begon zo’n zeventig jaar geleden met een eigenschap die vandaag nog altijd zeer aanwezig is: de liefde voor lekker eten.

Leontine Pelsmaekers begon in 1948 een winkeltje dat exotische waren verkocht. Kwaliteit, enthousiasme en vakkennis zijn drie kernwoorden die de tweede en nu, derde, generatie meenamen in hun werkethiek.

“De behulpzaamheid van onze grootmoeder naar de klant toe, nemen we nog steeds mee in onze dagelijkse werking.” zegt kleinzoon Lawrence trots.

Traditie & Innovatie

Leontine was iemand die behulpzaamheid, hard werken en lekker eten zeer belangrijk vond.

Haar geheime recepten worden tot op vandaag gebruikt. Haar vleessalade is tot ver buiten de Kempen bekend.

Naast haar gevoel voor lekker eten en kwaliteitsproducten, stond ze elke dag ten dienste van de klant. “Ze opende haar winkel om 6u ’s morgens en bleef open tot middernacht, na de laatste film”, zegt Cha Van Eccelpoel, zoon van, enthousiast.

Leontine’s handelwijze van toen was al zeer innovatief. Ze was de hipster van haar tijd. Zo assembleerde ze koffie en ging ze op zoek naar de allerbeste artisanale producten. Dat wordt tot op vandaag nog steeds gedaan. Steeds met het oerbegrip ‘klantvriendelijkheid’ in het achterhoofd.

Kwaliteit, Enthousiasme & Vakkennis

De drie sleutelwoorden van Van Eccelpoel. Elk personeelslid wordt meegezogen in een kolk van lekker eten en drinken. Bij een sollicitatiegesprek is de eerste vraag: “eet gij graag?”.

Iedereen trekt aan hetzelfde zeel wanneer het om eten gaat. De passie voor kwaliteit én lekkere producten, dragen de collega’s graag over naar de klant.

Zodat élke klant naar huis gaat met een ‘hongerke’.

Cha Van Eccelpoel Van Eccelpoel 91255893 2833712930043349 7289422686659280896 o

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93