Nashi Peer
Verhaal

Appelen met peren vergelijken - Nashipeer

Een toffe pee(r)

De appelpeer, of Nashi peer, is een smakelijk peertje overgevlogen uit Azië! Nashi-peren zitten boordevol vitaminen, mineralen en niet te vergeten: smaak. Heerlijk zo of verwerkt in fruitsalades of marinades. Wel even schillen, de schil is niet eetbaar! Probeer jij deze kanjer uit?

Nashi peer is een Aziatische peer die qua vorm sterk aan appels doet denken. Toch kan je deze peer niet met appelen vergelijken.

De Nashi peer smaakt net iets zoeter dan onze eigen varianten, is knapperig en zeer sappig. Echt om in te bijten! Let wel: De schil is niet zo lekker.

In Azië is de vrucht een echt geschenk. Ze wordt gegeten bij speciale aangelegenheden. Ze is lekker uit het vuistje, koud verwerkt in gerechten of in warme bereidingen.

Net als in kiwi, mango of ananas zit er in de Nashi peer een enzym dat vlees mals maakt. Het maakt de peer gegeerd voor marinades. Ook leuk: in plakjes bakken of grillen en serveren met onze pensen.

Het is een toffe peer die goed is voor je stofwisseling. Drink het sap van de Nashi peer voor een avondje uit. Het zou een kater kunnen voorkomen.

Op een koele plek of in de koelkast is ie weken te bewaren.

Het is maar de vraag: Kan jij zo lang aan deze peer weerstaan?

Nashi Peer 2

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93