Vis op de BBQ
Verhaal

BBQ-tips voor vis

Vis met grillen

Wil je een vinnige vis met uitstraling? Leg 'm eens op de barbecue.

Verbaas je tafelgenoten met een vis BBQ!

  1. Kies stevige vissoorten zoals zalm, zeewolf, kabeljauw... Die vallen niet uit elkaar tijdens het bakken.
  2. Smeer vis altijd in met voldoende olie om uitdroging te voorkomen. Of laat 'm een half uurtje marineren in je favoriete marinade.
  3. Gebruik altijd verse vis voor een optimale smaak.
  4. Met een BBQ-klem kan je vis gemakkelijk omdraaien.
  5. Een hele vis bakken? Maak inkepingen voor een gelijkmatige garing.

Maak kennis met onze BBQ-bereidingen met vis op de webshop!



Vis op de BBQ 2

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93