Maak afspraak
Vis op de BBQ
Verhaal

BBQ-tips voor vis

Vis met grillen

Heb je een vinnig vis met uitstraling? Leg 'm eens op de barbecue!

Verbaas je tafelgenoten met een vis BBQ!

Kies stevige vissoorten zoals zalm, zeewolf, kabeljauw... Die vallen niet uit elkaar tijdens het bakken.

Smeer vis altijd in met voldoende olie om uitdroging te voorkomen. Of laat 'm een half uurtje tot een uur marineren in je favoriete marinade.

Gebruik altijd verse vis voor een optimale smaak!

Met een BBQ-klem kan je vis gemakkelijk omdraaien.

Een hele vis bakken? Maak inkepingen voor een gelijkmatige garing!

Psst... of zet onze papilotte-potjes gevuld met vis op de BBQ.

Heerlijk makkelijk!

Vis op de BBQ 2

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
DOOR ÉÉN VAN ONZE EXPERTEN?

Wil je graag beroep doen op onze kennis en expertise?
Maak dan snel een afspraak met één van onze experten,
en krijg een persoonlijke begeleiding!

Maak een afspraak »