Champagne
Verhaal

Champagne en oesters: een luxueus paar

Word jij zenuwachtig bij het vooruitzicht om oesters of een champagnefles te openen? Vrees niet langer, Van Eccelpoel schiet je ter hulp!

Tags bij dit verhaal

Beide te smaken, maar soms hard to get. Daarom geven we enkele ultieme tips om je oesters en champagnefles te kraken.

POP THE CORK


Een aperitief zonder bubbels, dat is zoals een café zonder bier!

Ontkurk een fles cava, champagne, prosecco,... door de fles zowel aan de onderkant als aan de kurk vast te nemen.

Even draaien met de kurk én fles, een klein zuchtje, et voilà: het feest kan beginnen!

Ontdek onze bruisende allemansvrienden in de webshop.

THE WORLD IS YOUR OYSTER

  • Neem de oester vast met een dikke keukenhanddoek of servet die heel je hand bedekt.
  • Steek met de vrije hand het oestermes in het scharnier van de schelpen.
  • Maak een draaibeweging met het mes.
  • Wrik de schelp open.
  • Verwijder eventueel gruis en ga met het oestermes onder de oester. Op die manier komt de lekkernij los.
  • Leg de oester terug in de schelp.

Tip: heerlijk met een beetje peper en citroensap. Oh ja, en dat glaasje champagne...

Champagne Oesters

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93