Maak afspraak
Groen op de grill
Verhaal

Gezonde grillen - 6 tips voor groen op de grill

Geef je BBQ kleur met knapperig groenten!

Een barbecue zonder groenten? Daar steken we een stokje voor! Of beter gezegd: in.

Want groentespiesjes zijn overheerlijk!

  1. Wissel stukjes paprika, courgette en champignons af met een krielaardappeltje. Week de satéstokjes vooraf, zo verbranden ze niet!
  2. Groente op de BBQ geven een zoetere smaaksensatie. Rooster bijvoorbeeld eens een venkel en geniet van z’n verrassende smaak.
  3. Gebruik een grillrek. Zo gaan er geen vitaminen verloren!
  4. Groentepapillot? Jot! Gebruik tomaat, courgette, champignons,… kortom: groentjes die vocht loslaten. Op die manier kan je smakelijk stomen.
  5. Vermijd vlammen: rooster je groenten aan de zijkant van je BBQ. Zo garen ze traag mét behoud van smaak.
  6. We sluiten af met een grilltip van groentechef Seppe Nobels. Leg een blikje speciaalbier tussen de kolen. De vrijgekomen stoom van het bier tilt je groente naar een hoger niveau!


Smakelijk!

Barbecue Vegetables 2

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
DOOR ÉÉN VAN ONZE EXPERTEN?

Wil je graag beroep doen op onze kennis en expertise?
Maak dan snel een afspraak met één van onze experten,
en krijg een persoonlijke begeleiding!

Maak een afspraak »