Groen op de grill
Verhaal

Gezonde grillen - 5 tips voor groen op de grill

Bijzonder Belgisch!

Geef je BBQ kleur met knapperige, Belgische groenten.

Een barbecue zonder groenten? Daar steken we een stokje voor. Of beter gezegd: in. Gebruik ons Belgische assortiment - want lokaal, da's ideaal.

  1. Wissel stukjes paprika, courgette en champignons af met een krielaardappeltje. Week de satéstokjes vooraf, zo verbranden ze niet!
  2. Groente op de BBQ geven een zoetere smaaksensatie. Rooster bijvoorbeeld eens een venkel en geniet van z’n verrassende smaak.
  3. Gebruik een grillrekje.
  4. Groentepapillot? Jot! Gebruik tomaat, courgette, champignons,… kortom: groentjes die vocht loslaten. Op die manier kan je smakelijk stomen.
  5. Vermijd vlammen: rooster je groenten aan de zijkant van je BBQ. Zo garen ze traag mét behoud van smaak.


Smakelijk!

Barbecue Vegetables 2

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93