Kombucha is simpel uitgelegd groene of zwarte thee, met een beetje suiker en een Scoby.
Scoby Do
Neen, niet de hond die mysteries oplost, maar een Symbiotic Culture of Bacteria and Yeast. Een verzameling goede bacteriën en gisten. De scoby zet de toegevoegde suikers om in de sprankeling van het drankje.
De goede bacteriën en gisten zorgen voor een probiotische werking. Goed voor de darmen, dus!
Gist uit Gent
We halen de mosterd uit Tierenteyn-stad Gent! Yugen is een microbrouwerij (maar niet van bier deze keer) die kombucha brouwt met de meest zuivere, kwaliteitsvolle ingrediënten. Zo raspen ze hun gember en kurkuma zelf. Yugen Kombucha is RAW, biologisch, vegan, laag in suiker en vrij van kunstmatige gezwans.
Ze brouwen kombucha van thee tot, nu ja, kombucha! Bewaar deze kombucha steeds in de koelkast.
Ontdek hun verschillende smaken in onze koeling!