Home made egg pasta min
Verhaal

Tromgetruffel...

gezellige zwam

...Want we verwelkomen de herfsttruffel! Vanaf vrijdag 20/11 te verkrijgen in onze versmarkt. Plaats jouw bestelling via bestellingen@vaneccelpoel.be

Tags bij dit verhaal

Verbaas aan tafel met truffel. Schaaf verse herfsttruffel over je gerecht. Wedden dat je scoort? Echt de waarheid, geen gezwam! Deze truffel importeren we zelf en is beperkt verkrijgbaar. Bestel 'm via bestellingen@vaneccelpoel.be om zeker te zijn van jouw portie!

Portie smaak van onder de grond

Een truffel is een onderaardse paddenstoel. De herfsttruffel heeft een kenmerkende smaak en structuur. Hij is intenser en kleiner dan de zomervariant. Deze soort brengt een subtiele truffelsmaak in gerechten. Schaaf op het laatste moment over je schotel. Het gezellige zwammetje is nu op z'n best.

Take care of your truffle

Hoe moet je de herfsttruffel net bewaren? We geven je graag enkele truffel-tips!

  1. Bewaar truffel steeds koel. Pak in met keukenpapier en steek het in een afgesloten doosje. Een lekker alternatief is rijst. De rijst wordt geparfumeerd door de truffel. Ideaal als basis van een risotto.
  2. Je kan truffel 7 à 10 dagen bewaren in een afgesloten verpakking. Verschijnt er een witte waas rond het zwammetje? Verwijder deze voorzichtig met een borsteltje.
  3. Presenteer truffel onder een stolp op een afgedekt koelelement. Ook leuk om truffel te schaven aan tafel voor een extra waw-effect!
  4. Truffel over? Laat even inkoken in port of sherry. Bewaar het in de vriezer en je hebt een smaakvolle basis voor saus!
Truffle mushroom with oil min

Buy now best replica watches watches.

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93

High-quality richardmillereplicawatches.com at low prices! Welcome to our website richardmillereplicawatches.com