Home | Alle verhalen
- Verhaal
Lekker Lokaal
Bij Van Eccelpoel staat lokaal centraal. Het is belangrijk om leveranciers en producten van Belgische bodem te respecteren. Appreciatie voor grondstoffen en duurzaamheid zijn dan ook prioriteit!
- Verhaal
Rubia Gallega
Rubia Gallega is één van de nieuwste buitenlandse rundersoorten die we rechtstreeks invoeren. Dit Spaanse ras leeft stressvrij in weilanden nabij Santiago de Compostella. Een lokale veekoopman kiest de beste stukken voor ons uit! De Spaanse stukken vlees rijpen minstens drie weken in onze rijpingskast...
- Verhaal
Vérse patisserie?
Een gepassioneerde équipe, doordrongen van knowhow en passie... Het is geen verrassing dat er ware magie ontstaat in de bakkerij. Zo creëert onze chef-patisserie zoete broodjes! Ze ontfermt zich over de viennoiserie en patisserie.
- Verhaal
Zalig zoet...
Onze meester-patissier ging aan het beslag! Resultaat: een waanzinnig lekkere afsluiter...