Home | Alle verhalen
- VerhaalRACLETTE-PRETWat serveer je bij raclette? Wij leggen het uit van naaldje tot kaasdraadje. Het Zwitserse gerecht doet menig harten sneller slaan. Klaar voor een portie kaaslava? Scroll dan snel verder. 
- VerhaalIWASFlessen transformeren tot geurkaarsen, drinkglazen en theelichthouders. Het Gentse upcycle-platform redt potentieel design van de afvalberg. Samen met buitenlandse producenten creëren ze alledaagse gebruiksvoorwerpen uit afgedankte materialen. En ondersteunen ze lokale gemeenschappen! 
- VerhaalBakken met bonenMaak eens baktijd voor cake met bonen. Niet met die ene boon die je zo graag in een Koningentaart vindt. Neen. Hier wordt gewerkt met echte peulvruchten! 
- VerhaalDat potje is gebakken...Op ieder potje past een deksel. Of beter gezegd: In ieder potje past een lekker gerecht! Vooral Karine's creaties doen ons versteld staan... 
 
 
 
