Pomme Moscovite 2
Recept

Pomme Moscovite - een culinair patatje

Nog op zoek naar een hapje voor oudjaar? Verhef een aardappel tot culinair hapje!

De Pomme Moscovite is het bewijs dat je hapje helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn ...

Serveer een gekookte aardappel met zure room en een schepje kaviaar van Imperial Heritage.

Wat heb je er voor nodig? (4 per.)

  • 4 grote bloemige aardappelen
  • 1 blikje Imperial Heritage kaviaar
  • 1 sjalot
  • 1 bussel peterselie
  • 40 g boter


Hoe maak je Pomme Moscovite?

  1. Kies vier grote aardappelen. Schrob ze schoon en laat ze in de schil. Makkelijk toch?
  2. Kook de aardappelen gaar in water met een snufje zout. Giet ze af en laat afkoelen.
  3. Snij een stukje van de bovenkant van de aardappel. Voorzie een inkeping die groot genoeg is zodat je de aardappel later mooi kan opvullen.
  4. Lepel het bloemige binnenste uit de aardappel. Deze aardappelvulling is niet verloren. Integendeel zelfs!
  5. Stoof het fijngehakte sjalotje in boter. Voeg de aardappelvulling toe wanneer het sjalotje glazig wordt.
  6. Prak de vulling fijn. Breng op smaak met peper en zout. Roer er fijngesneden peterselie onder.
  7. Vul de 4 aardappelen met prakpatatjes, kaviaar en een toefje zure room.

Wil je dit gehele gerecht nog eens nakijken? Kijk dan zeker ook eens op lekkervanbijons: een inspiratiebron van bij ons.

Smakelijk!

Pomme Moscovite 1

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
DOOR ÉÉN VAN ONZE EXPERTEN?

Wil je graag beroep doen op onze kennis en expertise?
Maak dan snel een afspraak met één van onze experten,
en krijg een persoonlijke begeleiding!

Maak een afspraak »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93