Home | Alle recepten
- Recept
Hartige en zoete croissants
Vul 's een croissant. Als we een voorzet mogen geven, kies voor temperamentvol Italiaans of Belgisch zoet.
- Recept
Snelle spruitjes
Ben je fan van een milde, maar volle spruitjessmaak? Stoof dan zeker eens je spruitjes!
- Recept
Het perfecte spekkaasje
Krokant vanbuiten, heerlijk smeuïg binnenin! Wij kregen van Kempense Geitenkaas Polle hét geheim van een lekker gebakken spekkaasje.
- Recept
Laat je van je Socca blazen!
Hé, ken je Joep's kikkererwtenmeel al? Dit glutenvrij, natuurlijk én biologisch meel bestaat alleen uit gemalen kikkererwten. Een enorm veelzijdig product dat kan dienen als bindmiddel, eivervanger of meel! Wij lieten ons alvast van onze sokken blazen door deze heerlijk simpele socca.
- Recept
Experimen(THEE)r
Soms moet je al eens water bij de wijn doen en, euh, thee bij de maaltijd. Theesommelier Ken Calander gaf Van Eccelpoel tips voor de beste theapairing.