Home | Alle recepten
- Recept
Burrata met gepofte kerstomaatjes en basilicumolie
Het romige van burrata gecombineerd met een poffende smaakexplosie van Belgische kerstomaatjes. Afgewerkt met een frisse kruidenolie. Een heerlijke variant op de klassieke salade Caprese!
- Recept
Easy flammkuchen
Heerlijk borrelen: daar hoort een verwarmend hapje bij! Mit der Flamm in de pijp: deze Flammkuchen tover je in no time op tafel.
- Recept
Kip met verbaasde blikken, zonder blozen
Verbaas met blik! Het perfect gegaarde kippetje maak je voortaan met bier klaar. Benodigheden: een blikje bier, een braadkip en een uurtje geduld.
- Recept
Rode poon met fijne groentjes en mosterdsaus
Rode poon is een visje dat op handen gedragen wordt. Ook door één van onze vaste klanten (Freddy). Hij wil graag z'n goede smaak met ons delen en doet dat met een gelukzalig visgerecht. Benieuwd naar zijn overheerlijke creatie?