Home | Alle recepten
- Recept
Pastrami sandwich
Doet pastrami bij jou een belletje rinkelen in een New Yorkse deli? Dat komt omdat de pastrami die we vandaag kennen, daar waanzinnig populair is. Gelukkig maakte dit heerlijkheidje de oversteek naar onze versmarkt. Pastrami is gepekeld, gerookt rundvlees en een echte smaakbom.
- Recept
Watermeloensalade met feta en fijne kruiden
Watermeloen gepimpt met feta en balsamico creme... Loopt het water je al in de mond?
- Recept
Het perfecte spekkaasje
Krokant vanbuiten, heerlijk smeuïg binnenin! Wij kregen van Kempense Geitenkaas Polle hét geheim van een lekker gebakken spekkaasje.
- Recept
Verse Bresse-Kip
Poule de Bresse of Bressekip is, zoals de naam al verklapt, een kippenras afkomstig uit Bresse in Frankrijk. Deze kippen zijn niet alleen zeer mals en smaakvol. Met hun blauwe poten, helderwitte veren en een koraalrode kam vertegenwoordigen ze met stijl de nationale trots.