Home | Alle recepten
- Recept
Gebakken rijst met kippenwok
Wordt het niet eens tijd voor wat wok & roll? Haal je beste pan maar uit de kast... De wok is on!
- Recept
Het perfecte spekkaasje
Krokant vanbuiten, heerlijk smeuïg binnenin! Wij kregen van Kempense Geitenkaas Polle hét geheim van een lekker gebakken spekkaasje.
- Recept
Burger met Crunch
Stel je even voor: Een burger met een bite, heerlijk sappig en ò zo smakelijk... Het is Dé burger zoals alleen Van Eccelpoel die maakt. Ons geheim vind je in dit eenvoudige recept.
- Recept
Verse Bresse-Kip
Poule de Bresse of Bressekip is, zoals de naam al verklapt, een kippenras afkomstig uit Bresse in Frankrijk. Deze kippen zijn niet alleen zeer mals en smaakvol. Met hun blauwe poten, helderwitte veren en een koraalrode kam vertegenwoordigen ze met stijl de nationale trots.