Home | Alle recepten
- Recept
Pastrami sandwich
Doet pastrami bij jou een belletje rinkelen in een New Yorkse deli? Dat komt omdat de pastrami die we vandaag kennen, daar waanzinnig populair is. Gelukkig maakte dit heerlijkheidje de oversteek naar onze versmarkt. Pastrami is gepekeld, gerookt rundvlees en een echte smaakbom.
- Recept
Easy flammkuchen
Heerlijk borrelen: daar hoort een verwarmend hapje bij! Mit der Flamm in de pijp: deze Flammkuchen tover je in no time op tafel.
- Recept
Griekse yoghurt met ovengebakken appeltjes
Grauwe dagen overleven doe je met dit hartverwarmende ontbijt of tussendoortje!
- Recept
Gebakken rijst met kippenwok
Wordt het niet eens tijd voor wat wok & roll? Haal je beste pan maar uit de kast... De wok is on!
- Recept
Checklist voor de perfecte Guaca-dip
Met onze checklist haal je de juiste ingrediënten in huis!
- Recept
Laat je van je Socca blazen!
Hé, ken je Joep's kikkererwtenmeel al? Dit glutenvrij, natuurlijk én biologisch meel bestaat alleen uit gemalen kikkererwten. Een enorm veelzijdig product dat kan dienen als bindmiddel, eivervanger of meel! Wij lieten ons alvast van onze sokken blazen door deze heerlijk simpele socca.