Rsz Keukenteam In De Kijker 1
Verhaal

Keukenteam in de kijker

Chefs van lekkere gerechtjes

Lekker eten dat is genieten, proeven, beleven én een sterk keukenteam. Nieuwsgierig naar wie er bij Van Eccelpoel in de potten roert?

Tags bij dit verhaal

Van Eccelpoel zet zijn keukenteam in de kijker. Dagelijks zorgen zij voor de meest smaakvolle gerechten. We serveren klassieke schotels met een hedendaagse toets.

De inspiratie van onze keukenploeg is dan ook niet ver te zoeken. Een keuken geplaatst in een winkel boordevol verse en kwaliteitsvolle producten: hier ontstaan gerechtjes om van te dromen!

Een stukje geschiedenis...

Ons keukenteam heeft een unieke troef achter de hand: meer dan zeventig jaar ervaring in (h)erkenning van topproducten.

Stichtster Leontine gaf haar passie voor lekker eten én haar geheime recepten generatie op generatie door. Haar geheime recepten zijn na zes decennia nog goed bewaard gebleven en verlaten onze keuken niet.

De basis van een pure keuken

De basis ervan kunnen we wel verklappen: kwaliteit, enthousiasme, vakkennis én kraakverse producten!

Ons keukenteam zet de traditie van Leontine verder. Wees er maar zeker van, ze doen iedereen watertanden.

"Niets uit het 'pakske'…"

Veel mensen deinzen terug voor kant- en klare maaltijden. Die hebben wel eens het imago ongezond te zijn. Bij Van Eccelpoel is niets minder waar!

Alle ingrediënten zijn kraakvers en komen uit onze winkel. Fruit, groenten en vlees worden door het keukenteam zelf ingevoerd. Alle producten worden dagelijks geleverd. Hier komt niets uit een 'pakske!

In de koeling is er plaats voor zowel klassieke als nieuwe smaken. Inspiratie om deze te vullen krijgen we van onze klanten, die aangeven wat ze willen. Vraag en aanbod worden aangevuld met achtergrond- en vakkennis. Een goede basis met een creatieve twist is de essentie achter alle schotels.

Die creativiteit vinden we ook terug in de bijzondere presentatie. Van ingrediënt tot volwaardige maaltijd: kwaliteit primeert van begin tot einde!

Keuken VE traiteur winkel brouwers15

ADVIES OP MAAT NODIG?

Onze specialisten staan voor je klaar.

Contacteer ons! »
Maak afspraak T +32 (0)14 21 26 93