Home | Alle verhalen
- Verhaal
3 tips om langer te genieten van Parmezaan (of andere kazen)
Ben jij iemand die kaas bewaart in de koelkast? Goed. Maar niet helemaal. De spelregels van kaas bewaren, vind je hier. 🧀
- Verhaal
IWAS
Flessen transformeren tot geurkaarsen, drinkglazen en theelichthouders. Het Gentse upcycle-platform redt potentieel design van de afvalberg. Samen met buitenlandse producenten creëren ze alledaagse gebruiksvoorwerpen uit afgedankte materialen. En ondersteunen ze lokale gemeenschappen!
- Verhaal
Onze drumsticks: daar zit muziek in!
Bij Van Eccelpoel zijn we ervan overtuigd: In lekker eten zit muziek.
- Verhaal
Keiems Bloempje - Een bloem van een kaasje
We stellen je graag een zalig zacht kaasje voor: het Keiems Bloempje! Dit witschimmelkaasje is 100% West- Vlaams. Geboren tussen de Polders en het Houtland.