Home | Alle verhalen
- Verhaal
3 tips om langer te genieten van Parmezaan (of andere kazen)
Ben jij iemand die kaas bewaart in de koelkast? Goed. Maar niet helemaal. De spelregels van kaas bewaren, vind je hier. 🧀
- Verhaal
Noccoliotta Bianca
Geluk in een potje en... 100% bio! Probeer zeker deze Nocciolata Bianca hazelnootpasta. Gemaakt met hazelnoten, melk en cacaoboter. Zalig lekker op de boterham, op een pannenkoek of bij vanilleijs.
- Verhaal
Dolle dumpling
Heb je al eens een gyoza geprobeerd? Deze dumpling is een Japanse borrelhap. Traditioneel gevuld met kip, vis, groente of varkensvlees! Je kan deze kanjer vinden in onze visafdeling.
- Verhaal
Hertalse Heuning
Wij hebben de eer om samen te werken met enkele hardwerkende Herentalsenaren: de bijen van Erik & Christa!