Home | Alle verhalen
- Verhaal
Selia & Scob
“In a world of soda, be kombucha” - het credo van Lowieze Lenaerts. Een bio-ingenieur met een boon voor kombucha.
- Verhaal
Noccoliotta Bianca
Geluk in een potje en... 100% bio! Probeer zeker deze Nocciolata Bianca hazelnootpasta. Gemaakt met hazelnoten, melk en cacaoboter. Zalig lekker op de boterham, op een pannenkoek of bij vanilleijs.
- Verhaal
BRUGGE COMTESSE
De gravin onder de Brugse kazen. Gehuld in een diepblauw gewaad met een ivoorkleurig hart. Geniet van een romige textuur, fruitig aroma en toetsen van getoaste hazelnoot. Geweldig lekker als aperitiefhapje met een lepeltje mangochutney.
- Verhaal
Van Eccelpoels Haiku
Wat als we de betekenis van (vers)markt anders opvatten? Na een (z)ware brainstormsessie, kwamen de versen aan het rollen.