Home | Alle verhalen
- Verhaal
Belgisch Wagyurunds
Het Hof Van Ossel is één van de parels uit het Pajottenland. Op de omringende weilanden grazen Wagyu-runderen – gemoedelijk en zonder stress. 100% raszuiver én Belgisch. Ontdek ‘de kaviaar onder het rund’ in onze vleestoog.
- Verhaal
Ramon Pena
Opgevist uit de meest pure, Spaanse wateren. Ingeblikt met respect en knowhow. De visconserven van Ramon Pena zijn culinair erfgoed.
- Verhaal
Polle's finest - Geitenyoghurt
We voelen ons in de zevende hemel met zeven geitjes (én meer) die ons van hemelse yoghurt voorzien.
- Verhaal
Bakken met bonen
Maak eens baktijd voor cake met bonen. Niet met die ene boon die je zo graag in een Koningentaart vindt. Neen. Hier wordt gewerkt met echte peulvruchten!
- Verhaal
Van Eccelpoel: perfecte match met Authentieke Bieren
België bierland, en of we daar bij Van Eccelpoel aan meedoen. We zijn steeds op zoek naar de meest smakelijke bieren.