Home | Alle verhalen
- VerhaalLekker LokaalBij Van Eccelpoel staat lokaal centraal. Het is belangrijk om leveranciers en producten van Belgische bodem te respecteren. Appreciatie voor grondstoffen en duurzaamheid zijn dan ook prioriteit! 
- Verhaal5 redenen om zout van SAL DE IBIZA te proberenVoor wie geen tijd heeft voor een retourtje Ibiza, stellen we graag een bijzondere zoutsoort voor. 
- VerhaalDat potje is gebakken...Op ieder potje past een deksel. Of beter gezegd: In ieder potje past een lekker gerecht! Vooral Karine's creaties doen ons versteld staan... 
- VerhaalKeukenterm van de dag: MonterenMonteren: als je dacht dat dit enkel met fotografie en film te maken heeft, heb je het grondig mis! 
- VerhaalSpaghetti à la mama"Wat eten we vandaag?" Als het van Samson & Gert én Van Eccelpoel afhangt: elke dag spaghetti! Maar wat is de herkomst van deze zaligheid? 
 
 
 
