Home | Alle verhalen
- Verhaal
Tap je eigen pindakaas
Bij Van Eccelpoel zijn we trots op onze pindakaasmachine. Dankzij dit sterk staaltje vernuft kan je jouw eigen pindakaas aftappen.
- Verhaal
Tarbot
We beginnen alvast te watertanden als er tarbot op de menukaart prijkt. Het is een graag geziene gast in menig horecazaken. Je kan dit veelzijdig visje ook makkelijk zelf klaarmaken! Door z’n weergaloze smaak heeft ‘ie niet veel nodig.
- Verhaal
Rubia Gallega
Rubia Gallega is één van de nieuwste buitenlandse rundersoorten die we rechtstreeks invoeren. Dit Spaanse ras leeft stressvrij in weilanden nabij Santiago de Compostella. Een lokale veekoopman kiest de beste stukken voor ons uit! De Spaanse stukken vlees rijpen minstens drie weken in onze rijpingskast...
- Verhaal
Dat potje is gebakken...
Op ieder potje past een deksel. Of beter gezegd: In ieder potje past een lekker gerecht! Vooral Karine's creaties doen ons versteld staan...