Home | Alle verhalen
- Verhaal
Vlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingers
Bak vlees aan de hand van... je hand!
- Verhaal
think tomato
Men neme 500g Belgische kerstomaten gecombineerd met een lange suddertijd én een vleugje magie van maakster Julie D’heygere... En je krijgt een potje tomatensaus met een pure smaak dat je eindeloos kan combineren! Easy peasy tomato squeezy.
- Verhaal
Tap je eigen pindakaas
Bij Van Eccelpoel zijn we trots op onze pindakaasmachine. Dankzij dit sterk staaltje vernuft kan je jouw eigen pindakaas aftappen.
- Verhaal
Oh oh… Solatio - Give me that wine
Onze sommelier, Koen Michiels, assembleert Solatio zelf met een vaste Franse wijnboer. Klaar voor een coup de foudre?
- Verhaal
Fotografe in the Picture
In de aanloop naar een nieuwe website, moest Van Eccelpoel op zoek naar kwalitatieve beelden. Een smartphone en een cursus ‘foodfotografie mét smartphone’, leverden aardige foto’s op. Maar die ontbraken een zekere ‘je ne sais quoi’.