Home | Alle verhalen
- Verhaal
Vlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingers
Bak vlees aan de hand van... je hand!
- Verhaal
Lekker Lokaal
Bij Van Eccelpoel staat lokaal centraal. Het is belangrijk om leveranciers en producten van Belgische bodem te respecteren. Appreciatie voor grondstoffen en duurzaamheid zijn dan ook prioriteit!
- Verhaal
Butterrub
Hé, ken je onze rubs van Cape Herb & Spice al? Deze smaakmakers geven je stuk vlees extra dramagehalte. Qua smaak dan. Roer 'm eens onder boter. Zalig lekker op een groot braadstuk of simpelweg op je broodje.
- Verhaal
Cider: een verfrissend aperitief!
Op zoek naar een verrassend, bruisend aperitief? Waarom geen glaasje cider aanbieden? Ontdek bubbelende pareltjes van Roger Groult. Deze artisanale ciders komen uit ciderparadijs Normandië en zijn absoluut de moeite waard.
- Verhaal
Poulet Noir? Mais oui!
De Zwartpootkip is een Franse Schone. Een stijlvol kippetje getypeerd door een elegant, pikzwart verenkleed en poten. Dit smaakvol stukje gevogelte scharrelt rond tussen de Charentes en de Loire. Door het Label Rouge ben je zeker dat deze Poulet Noir uitstekend werd gepamperd!
- Verhaal
Dat potje is gebakken...
Op ieder potje past een deksel. Of beter gezegd: In ieder potje past een lekker gerecht! Vooral Karine's creaties doen ons versteld staan...