Home | Alle verhalen
- Verhaal
Een coupe de foudre
Kris Adriaensen heeft het leukste beroep ter wereld. Hij maakt én serveert ambachtelijk hoeveijs. Als deze gepassioneerde ijscoman spreekt over zijn stiel, fonkelen zijn ogen. “Hét geheim van lekker ijs? De liefde...”
- Verhaal
Vers van de pers
Wanneer onze versmarkt in de pers verschijnt, zijn we enorm fier. Benieuwd naar ons verhaal, beschreven door de pen van journalisten? Lees dan gerust verder!
- Verhaal
Vers van de Pers
Wanneer onze versmarkt in de pers verschijnt, zijn we enorm fier. Benieuwd naar ons verhaal, beschreven door de pen van journalisten? Lees dan gerust verder!
- Verhaal
Gin à la Van Eccelpoel
We zijn bijzonder trots op ons nieuwe, straffe drankje. Een Belgian London Dry Gin op smaak gebracht met bijna twintig botanicals. Deze klassebak bevat eigenlijk alles wat we van een goede gin verwachten: florale, aardse tonen met een frisse toets. En een oogstrelend etiket...