Home | Alle recepten
- Recept
Zoete aardappeltjes in de oven
Met zoete aardappel of bataat doe je nooit kwaad. Ook wij zijn verlekkerd op deze populaire groente en sneden alvast yam(mie) schijfjes klaar!
- Recept
Bak vis met gemak
Een drooggebakken vis? No, thank you! Volg onze tips voor een sappig stukje vis. Sleutelwoord: geduld!
- Recept
Pad thai
Deze easy peasy Thaise noedelschotel serveer je in een handomdraai! Traditioneel geserveerd met rijstnoedels, sojascheuten, lenteui, wortel en fijngehakte pindanootjes. Een smaakbommetje in minder dan een kwartiertje... Yes, stir!
- Recept
Checklist voor de perfecte Guaca-dip
Met onze checklist haal je de juiste ingrediënten in huis!
- Recept
Haute dog - Chipolata, chili con carne
Wie zegt er dat een BBQ traditioneel hoeft te zijn? Think outside the braai, euhm, box met deze hippe haute dog.
- Recept
Verse Bresse-Kip
Poule de Bresse of Bressekip is, zoals de naam al verklapt, een kippenras afkomstig uit Bresse in Frankrijk. Deze kippen zijn niet alleen zeer mals en smaakvol. Met hun blauwe poten, helderwitte veren en een koraalrode kam vertegenwoordigen ze met stijl de nationale trots.