Home | Alle verhalen
- Verhaal
Lifjalla - Water uit een Ijslands Walhalla
Zeg niet zomaar 'een watertje' tegen dit IJslandse smeltwater! Lifjalla is al zeven keer bekroond met drie sterren op de Superior Taste Awards.
- Verhaal
Burni
3 vrienden. Een reis naar Mexico. En een smaakvol idee als souvenir. Lars, Jordi en Michael spendeerden uren in de keuken voor het perfecte recept voor iets bijzonder origneels. Namelijk: een hot sauce voor je koffie.
- Verhaal
Mortadella
‘n Italiaanse borrel? Daar hoort zeker Mortadella bij! De Italianen verorberen een kleine 20 000 ton per jaar van deze uit de kluiten gewassen varkensworst. In plakjes, blokjes, op een pizza of in de pasta... Deze veelzijdige topper geeft menig gerecht dat tikkeltje meer!
- Verhaal
Lentini Pizza
De Italiaanse diepvriespizza's van Lentini zijn handgemaakt met de beste ingrediënten. Italiaanse tomatenpasta versiert de bodem, vérse mozzarella - fior di latte - prijkt fier bovenop de pizza. Een voorbak in de houtoven garandeert die typische, oneven korst.
- Verhaal
Gestoofde peertjes
Herfst? Da’s volgens ons gezellig kokerellen. Steek je tijd eens in stoofpeertjes!
- Verhaal
Van Eccelpoel: Gebrand op kwaliteitsvolle koffie
Heb jij een boon voor Van Eccelpoel koffie? Lees dan zeker over onze samenwerking met Blend and Sale!
- Verhaal
Wist-je-datje
Wist je dat onze Visual Merchandiser Yannique ook de opleiding van Barista volgde?