Home | Alle verhalen
- Verhaal
Vlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingers
Bak vlees aan de hand van... je hand!
- Verhaal
Hopscheuten – Fenomeen uit Poperinge
Hopscheuten: Belgischer kan het haast niet worden. Recht uit West-Vlaamse bodem, met de hand geoogst door weer en wind. Deze speciale scheutjes slechts een maand verkrijgbaar.
- Verhaal
Mortadella
‘n Italiaanse borrel? Daar hoort zeker Mortadella bij! De Italianen verorberen een kleine 20 000 ton per jaar van deze uit de kluiten gewassen varkensworst. In plakjes, blokjes, op een pizza of in de pasta... Deze veelzijdige topper geeft menig gerecht dat tikkeltje meer!
- Verhaal
Polle's finest - Geitenyoghurt
We voelen ons in de zevende hemel met zeven geitjes (én meer) die ons van hemelse yoghurt voorzien.
- Verhaal
Carpaccio - Verrukkelijk Verfrissend
Een van onze favorieten is dé Italiaanse klassieker bij uitstek: carpaccio.