Home | Alle verhalen
- Verhaal
Tipsy
Tipsy Beer kent een lange geschiedenis. Het verhaal neemt ons terug naar 1898. Bakkerszonen Jan en Jozef Hermans brengen naast brood ook bier rond. Ze kregen de kunst van het brouwen onder de knie en 'Brasserie Frères Hermans' was geboren.
- Verhaal
PEPPES PASTA
Siciliaanse chef Peppe Giacomazza, bekend van restaurant La Botte, Peppe’s en Njam, ontwikkelde pastasoorten om duimen en vingers van af te likken! De pasta zoekt z’n weg door een bronzen mal – oftewel trafilata al bronzo – voor een lichte, ruwe textuur. Resultaat: pasta die één wordt met de saus. Heerlijk!
- Verhaal
Waarvoor staat Van Eccelpoel?
We moeten het bekennen: we zijn geen alledaagse versmarkt. Onze oprechte excuses daarvoor! We kunnen er helaas niets aan doen. We worden gedreven door waarden die bepalen wie we zijn: soms een zotte bende, altijd gepassioneerd.