Home | Alle verhalen
- Verhaal
Noccoliotta Bianca
Geluk in een potje en... 100% bio! Probeer zeker deze Nocciolata Bianca hazelnootpasta. Gemaakt met hazelnoten, melk en cacaoboter. Zalig lekker op de boterham, op een pannenkoek of bij vanilleijs.
- Verhaal
Welk brood serveer ik bij een kaaschotel?
Een kaasplank helemaal af maken? Daar hoort brood bij! Net als bij kaas, komt brood voor in alle vormen en maten.
- Verhaal
Van welk fruit kan je pit en schil eten?
Schilt er iets? Is het schillen en ontpitten van fruit voor je (kom)kommer en kwel. Lees dit artikel. Wij (s)pitten voor je uit welk fruit je met huid en haar mag verslinden.
- Verhaal
Keiems Bloempje - Een bloem van een kaasje
We stellen je graag een zalig zacht kaasje voor: het Keiems Bloempje! Dit witschimmelkaasje is 100% West- Vlaams. Geboren tussen de Polders en het Houtland.