Home | Alle verhalen
- Verhaal
SWET
Zacht, explosief, warm, scherp, vurig... Allemaal eigenschappen van verschillende soorten hot sauce. Het Brusselse SWET wil komaf maken met de smaakpapillen-verschroeiende mythes die rond deze bijzondere smaakmakers hangen. SWET maakt lokale, vegan hot sauces voor iedere (potentiële) liefhebber! De basis van deze flesjes? Pepers van eigen kweek.
- Verhaal
Rubia Gallega
Rubia Gallega is één van de nieuwste buitenlandse rundersoorten die we rechtstreeks invoeren. Dit Spaanse ras leeft stressvrij in weilanden nabij Santiago de Compostella. Een lokale veekoopman kiest de beste stukken voor ons uit! De Spaanse stukken vlees rijpen minstens drie weken in onze rijpingskast...
- Verhaal
Domaine Lafage & Van Eccelpoel
Een verhaal over wijn, liefde, vriendschap en barbecue. En hoe je dit viertal combineert.
- Verhaal
Fotografe in the Picture
In de aanloop naar een nieuwe website, moest Van Eccelpoel op zoek naar kwalitatieve beelden. Een smartphone en een cursus ‘foodfotografie mét smartphone’, leverden aardige foto’s op. Maar die ontbraken een zekere ‘je ne sais quoi’.