Home | Alle verhalen
- Verhaal
Lifjalla - Water uit een Ijslands Walhalla
Zeg niet zomaar 'een watertje' tegen dit IJslandse smeltwater! Lifjalla is al zeven keer bekroond met drie sterren op de Superior Taste Awards.
- Verhaal
Tarbot
We beginnen alvast te watertanden als er tarbot op de menukaart prijkt. Het is een graag geziene gast in menig horecazaken. Je kan dit veelzijdig visje ook makkelijk zelf klaarmaken! Door z’n weergaloze smaak heeft ‘ie niet veel nodig.
- Verhaal
Altijd preis
Is de andere wel. Stoofprei en soepprei zijn exact hetzelfde. Wat verschilt, is de dikte. Wat wél een wijziging in smaak kan brengen, is de oogsttijd. Een jong exemplaar is krachtiger van smaak.
- Verhaal
PLADIJS
Pladijs, of schol voor onze Noorderburen, is verkozen tot vis van het jaar! Net op het juiste moment. Het platte visje is nu op z’n best. Ontdek ‘m in onze vistoog!
- Verhaal
Domaine Lafage & Van Eccelpoel
Een verhaal over wijn, liefde, vriendschap en barbecue. En hoe je dit viertal combineert.