Home | Alle verhalen
- Verhaal
PLADIJS
Pladijs, of schol voor onze Noorderburen, is nu op z'n best. Ontdek ‘m in onze vistoog!
- Verhaal
Safe Gourmet/Fondue
Allemaal gezellig rond de gourmet of fondue, dat is feest! Geniet optimaal van jouw vlees met enkele handige tips van 't huis.
- Verhaal
Tarbot
We beginnen alvast te watertanden als er tarbot op de menukaart prijkt. Het is een graag geziene gast in menig horecazaken. Je kan dit veelzijdig visje ook makkelijk zelf klaarmaken! Door z’n weergaloze smaak heeft ‘ie niet veel nodig.
- Verhaal
Tomahawk West-Vlaams Rood
Showbeest om ‘u’ tegen te zeggen... Onze beenhouwers voorzien een indrukwekkend stuk vlees met uitstraling. De Tomahawk is een ribeye met een langer been. Grill het low en slow voor de perfect serve!
- Verhaal
Wijndegustatie op afspraak
Aangepaste wijnen nodig? Plan een degustatie in. Zo kunnen we de tijd nemen voor pasklaar advies.