Home | Alle verhalen
- Verhaal
Eten op’t ritme van de natuur
Groenten en fruit – die eten we het liefst naargelang het seizoen en van eigen bodem. Moeder Natuur bepaalt ons bordje en dat heeft tal van voordelen.
- Verhaal
Ramon Pena
Opgevist uit de meest pure, Spaanse wateren. Ingeblikt met respect en knowhow. De visconserven van Ramon Pena zijn culinair erfgoed.
- Verhaal
Benvenuto in famiglia!
Siciliaanse chef Peppe Giacomazza (bekend van La Botte, Peppe's en culinaire tv-zender Njam) schroeft Zuiderse gezelligheid in een potje. Ontdek zijn producten in onze versmarkt!
- Verhaal
Poulet Noir? Mais oui!
De Zwartpootkip is een Franse Schone. Een stijlvol kippetje getypeerd door een elegant, pikzwart verenkleed en poten. Dit smaakvol stukje gevogelte scharrelt rond tussen de Charentes en de Loire. Door het Label Rouge ben je zeker dat deze Poulet Noir uitstekend werd gepamperd!