Home | Alle verhalen
- VerhaalVlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingersBak vlees aan de hand van... je hand! 
- VerhaalMinhotaOp zoek naar een bijzonder stuk vlees? Onze beenhouwers raden een ware parel aan: gerijpte Minhota. Minhota rundvlees komt uit het Noorden van Portugal. De gespierde dieren trokken eeuwen karren voort. Nu staat het vooral bekend om de gemarmerde textuur en weergaloze smaak. 
- VerhaalPoulet Noir? Mais oui!De Zwartpootkip is een Franse Schone. Een stijlvol kippetje getypeerd door een elegant, pikzwart verenkleed en poten. Dit smaakvol stukje gevogelte scharrelt rond tussen de Charentes en de Loire. Door het Label Rouge ben je zeker dat deze Poulet Noir uitstekend werd gepamperd! 
- VerhaalGeuze: een goedlachse zuurpruim!Een warme lentedag beklinken met een friszure Geuze. Als dat niet leven als God in Frankrijk is… Of als bierliefhebber in ons Belgenland. 
 
