Home | Alle verhalen
- VerhaalMortadella‘n Italiaanse borrel? Daar hoort zeker Mortadella bij! De Italianen verorberen een kleine 20 000 ton per jaar van deze uit de kluiten gewassen varkensworst. In plakjes, blokjes, op een pizza of in de pasta... Deze veelzijdige topper geeft menig gerecht dat tikkeltje meer! 
- VerhaalRACLETTE-PRETWat serveer je bij raclette? Wij leggen het uit van naaldje tot kaasdraadje. Het Zwitserse gerecht doet menig harten sneller slaan. Klaar voor een portie kaaslava? Scroll dan snel verder. 
- VerhaalShop Design Awards 2020 - PMG MediaMet veel trots namen wij de Shopdesign Award - categorie Supermarket in ontvangst. Deze prijs werd uitgereikt door de Professional Media Group, uitgever van professionele magazines in verschillende niches. 
- VerhaalDu pain, du vin et ... le croissantEen Franse lekkernij die je doet watertanden, dat moet de croissant zijn! Maar is deze botermalse heerlijkheid wel effectief van Franse makelij? 
 
 
