Home | Alle verhalen
- Verhaal
Kombucha - Bron van smaak
Een fris, alcoholvrij drankje? Staak je zoektocht! Probeer eens een glaasje kombucha van BRON. Deze Antwerpse Kombucha-brouwerij creëert culinaire bubbels om 'u' tegen te zeggen. Een must-try voor iedere foodie! We tappen de kombucha vers af. Zo blijft de smaak en kwaliteit optimaal.
- Verhaal
Van Eccelpoel maakt whisky
Dat onze versmarkt als vat vol ideeën fungeert, is algemeen geweten. Uit onze gedachtenstroom distilleerden we drie whisky's met éénzelfde basis. Maak kennis met de verschillende uitvoeringen in de drankenafdeling.
- Verhaal
Van Eccelpoel vanbinnen
Onze sfeer online opsnuiven? We nemen je met plezier op sleeptouw tijdens een virtuele tour!
- Verhaal
Bio... Logisch!
Bij Van Eccelpoel vinden we bio een logische keuze. Want wat goed is voor milieu, fauna en flora, kan toch enkel top zijn voor ons?Niet?
- Verhaal
Sushi(storie)
Sushi, een rolletje plezier. Krijg je nu al een hongerke? Als voorproevertje vertellen we je alles over het ontstaan van deze éénhaps lekkernij. Wat we al kunnen verklappen: Sushi, da's Japans voor yummy!