Home | Alle verhalen
- Verhaal
Soeper tips - Wat met restjes soep?
Restjes soep over? Gebruik dit heerlijke goedje als pizzabasis!
- Verhaal
Noccoliotta Bianca
Geluk in een potje en... 100% bio! Probeer zeker deze Nocciolata Bianca hazelnootpasta. Gemaakt met hazelnoten, melk en cacaoboter. Zalig lekker op de boterham, op een pannenkoek of bij vanilleijs.
- Verhaal
Konijn
Konijn is de stoofpot van de bomma al lang ontgroeid. Pas op – bij Van Eccelpoel waarderen we onze klassiekers. Maar met konijn tover je nog veel meer uit je hoed. Het malse stukje vlees heeft namelijk heel wat te bieden.
- Verhaal
Polle's finest - Geitenyoghurt
We voelen ons in de zevende hemel met zeven geitjes (én meer) die ons van hemelse yoghurt voorzien.
- Verhaal
Rook & roll van Het Vishuis
Siegfried Schön is het vuur achter de rookovens van Het Vishuis. De voormalige kok had altijd al een voorliefde voor vis én smaken. Hij begon hobbymatig met het roken van vis in zijn garage. Zijn passie mondde uit tot wat Het Vishuis vandaag is: een moderne visrokerij waar ambacht, liefde voor het product en een onnoemelijke kwaliteit centraal staan.
- Verhaal
BEGRIP VAN DE DAG: Mindfoodness
We geven het toe: We zijn niet altijd mee met de laatste challenges. Maar we challengen onszelf tot mindfoodness. Wil je ons hierbij vergezellen?