Home | Alle verhalen
- Verhaal
PLADIJS
Pladijs, of schol voor onze Noorderburen, is nu op z'n best. Ontdek ‘m in onze vistoog!
- Verhaal
Tap je eigen pindakaas
Bij Van Eccelpoel zijn we trots op onze pindakaasmachine. Dankzij dit sterk staaltje vernuft kan je jouw eigen pindakaas aftappen.
- Verhaal
Tarbot
We beginnen alvast te watertanden als er tarbot op de menukaart prijkt. Het is een graag geziene gast in menig horecazaken. Je kan dit veelzijdig visje ook makkelijk zelf klaarmaken! Door z’n weergaloze smaak heeft ‘ie niet veel nodig.
- Verhaal
BelRoy’s Bijou – Premium spirits en gebottelde cocktails
Throwback naar 13 april: Ben Belmans,“The Godfather van de Belgische cocktailscene”, brengt BelRoy's naar Van Eccelpoel.
- Verhaal
Dat potje is gebakken...
Op ieder potje past een deksel. Of beter gezegd: In ieder potje past een lekker gerecht! Vooral Karine's creaties doen ons versteld staan...