Home | Alle verhalen
- Verhaal
Belgisch Wagyurunds
Het Hof Van Ossel is één van de parels uit het Pajottenland. Op de omringende weilanden grazen Wagyu-runderen – gemoedelijk en zonder stress. 100% raszuiver én Belgisch. Ontdek ‘de kaviaar onder het rund’ in onze vleestoog.
- Verhaal
Noccoliotta Bianca
Geluk in een potje en... 100% bio! Probeer zeker deze Nocciolata Bianca hazelnootpasta. Gemaakt met hazelnoten, melk en cacaoboter. Zalig lekker op de boterham, op een pannenkoek of bij vanilleijs.
- Verhaal
Geluk uit Zeeland
Onze visboer voorziet zalige Goudmerk-mosselen. De mosselman laat de schelpjes lekker in de juten zak zitten. Zo ben je zeker van topkwaliteit én versheid. Onze mosselen zijn dus kraakvers én... Er is nog meer om over te ontdekken!
- Verhaal
Dolle dumpling
Heb je al eens een gyoza geprobeerd? Deze dumpling is een Japanse borrelhap. Traditioneel gevuld met kip, vis, groente of varkensvlees! Je kan deze kanjer vinden in onze visafdeling.
- Verhaal
Nectarine
Niemand kan weerstaan aan een sappige nectarine! Bij de zoete geur wanen we ons instant op vakantie. Ook de goden hadden een boontje voor deze sappige vrucht. Lees hier waarom!
- Verhaal
Bakken met bonen
Maak eens baktijd voor cake met bonen. Niet met die ene boon die je zo graag in een Koningentaart vindt. Neen. Hier wordt gewerkt met echte peulvruchten!