Home | Alle verhalen
- Verhaal
Hoe bak je zeetong Meunière?
Zeetong. Da’s de zomer op je bord. Bij deze vis denken we steevast aan flaneren langs de Noordzeekust. Van flaneren tot paneren – voorzie dit visje van een goed laagje bloem. Daarna bakken in bruisende boter... Et voilà - je waant je op de dijk!
- Verhaal
Lekkers bij het Grillen
Geen barbecue zonder een uitgebreide selectie vlees, vis of groente... Alhoewel, een goed glaasje wijn erbij fungeert altijd als de spreekwoordelijke kers op de taart. Ons wijnteam zet je alvast op weg naar de juiste keuze.
- Verhaal
Butterrub
Hé, ken je onze rubs van Cape Herb & Spice al? Deze smaakmakers geven je stuk vlees extra dramagehalte. Qua smaak dan. Roer 'm eens onder boter. Zalig lekker op een groot braadstuk of simpelweg op je broodje.
- Verhaal
Mayo & Ketchup met een twist
Nieuw in ons assortiment: Gin Mayo en Ginchup. Twee Nederlandse klassiekers op smaak gebracht met Bobby's Gin. Die geeft een verrassende kick. Oorspronkelijk werd de mayo ontwikkeld voor mosselen. Maar deze kanjers zijn enorm veelzijdig. Bovendien zijn ze voor ons onmisbaar bij de BBQ.
- Verhaal
Dolle dumpling
Heb je al eens een gyoza geprobeerd? Deze dumpling is een Japanse borrelhap. Traditioneel gevuld met kip, vis, groente of varkensvlees! Je kan deze kanjer vinden in onze visafdeling.
- Verhaal
Oooh Sienna...
Toegegeven: wij zijn stiekem fan van fruit- en groentepap. Ons is het vaak te flauw... Dat vinden ze bij Sienna & Friends ook. Door gebruik van verschillende kruiden en specerijen helpt Sienna & Friends de smaakpapillen van je baby ontwikkelen.
- Verhaal
Songbird
Experimentheer met Songbird Tea! De Songbird Tea Company zoekt de beste thee wereldwijd. In 2019 brachten ze hun eerste assortiment uit: de Afrikaanse theecollectie.
- Verhaal
Terug naar school - Checklist
Maak je eerste schooldag compleet met de Van Eccelpoel - back to school - checklist!