Home | Alle verhalen
- Verhaal
Het witte (geschilde) goud
De familie Van Olmen is al generaties lang het kloppende hart achter De Pleynhoeve. De Noorderwijkse familie is bezield door het witte goud. “Tijdens het seizoen staan er élke dag asperges op het menu!” Deze asperges van om de hoek zijn ook geschild te verkrijgen.
- Verhaal
Mortadella
‘n Italiaanse borrel? Daar hoort zeker Mortadella bij! De Italianen verorberen een kleine 20 000 ton per jaar van deze uit de kluiten gewassen varkensworst. In plakjes, blokjes, op een pizza of in de pasta... Deze veelzijdige topper geeft menig gerecht dat tikkeltje meer!
- Verhaal
Ramon Pena
Opgevist uit de meest pure, Spaanse wateren. Ingeblikt met respect en knowhow. De visconserven van Ramon Pena zijn culinair erfgoed.
- Verhaal
Lekker van ons melk met zuiver zuivel
Als tussendoortje of ontbijt? Zuivel kan altijd. Ontdek onze unieke, wereldse zuivelproducten...
- Verhaal
Onze drumsticks: daar zit muziek in!
Bij Van Eccelpoel zijn we ervan overtuigd: In lekker eten zit muziek.
- Verhaal
Jonagold Vanlangenaker: Een superster van Limburgse bodem!
Vanlangenaker teelt fruit van hoogstaand niveau. Hierbij ontbreekt de Jonagold niet! Benieuwd naar zijn verhaal?