Home | Alle verhalen
- VerhaalOlijke OliereToscaanse handen maakten een bijzonder kruikje. Kristof en Charlotte produceren, naast heerlijke JOS-olijfolie, matching olijfkruikjes. Een staaltje handwerk dat gezelligheid en smaak schenkt. 
- VerhaalRubia GallegaRubia Gallega is één van de nieuwste buitenlandse rundersoorten die we rechtstreeks invoeren. Dit Spaanse ras leeft stressvrij in weilanden nabij Santiago de Compostella. Een lokale veekoopman kiest de beste stukken voor ons uit! De Spaanse stukken vlees rijpen minstens drie weken in onze rijpingskast... 
- VerhaalOlijfolie JOSCharlotte Van Eccelpoel zet samen met Kristof Huysecom de droom van haar papa Jos verder. Met handenarbeid en al het schoons van de natuur, schotelen ze een weergaloos product voor. ‘JOS’, een Italiaanse olijfolie, is een eerbetoon aan de smaak. 
- VerhaalWord olijfsommelier!De smaak van olijfolie ontdek je door te walsen, te proeven en vooral te genieten. Je leest het goed, de handelingen van een sommelier! 
 
 
 
 
