Home | Alle verhalen
- Verhaal
Tipsy
Tipsy Beer kent een lange geschiedenis. Het verhaal neemt ons terug naar 1898. Bakkerszonen Jan en Jozef Hermans brengen naast brood ook bier rond. Ze kregen de kunst van het brouwen onder de knie en 'Brasserie Frères Hermans' was geboren.
- Verhaal
Zoveel te doen met pompoen
De herfst lonkt. Oranje- en bruintinten overheersen. Zo ook op het bord. De ultieme herfstgroente - pompoen - rukt op. Ontdek de verschillende soorten in onze groenteafdeling.
- Verhaal
Kombucha - Bron van smaak
Een fris, alcoholvrij drankje? Staak je zoektocht! Probeer eens een glaasje kombucha van BRON. Deze Antwerpse Kombucha-brouwerij creëert culinaire bubbels om 'u' tegen te zeggen. Een must-try voor iedere foodie! We tappen de kombucha vers af. Zo blijft de smaak en kwaliteit optimaal.
- Verhaal
Dolle dumpling
Heb je al eens een gyoza geprobeerd? Deze dumpling is een Japanse borrelhap. Traditioneel gevuld met kip, vis, groente of varkensvlees! Je kan deze kanjer vinden in onze visafdeling.
- Verhaal
De Drie Wilgen - De favoriet van Jan
35 biologische fruitsappen met 100% eigen vruchtensuikers, wie kan daaruit kiezen?