Home | Alle verhalen
- Verhaal
Mortadella
‘n Italiaanse borrel? Daar hoort zeker Mortadella bij! De Italianen verorberen een kleine 20 000 ton per jaar van deze uit de kluiten gewassen varkensworst. In plakjes, blokjes, op een pizza of in de pasta... Deze veelzijdige topper geeft menig gerecht dat tikkeltje meer!
- Verhaal
Gin à la Van Eccelpoel
We zijn bijzonder trots op ons nieuwe, straffe drankje. Een Belgian London Dry Gin op smaak gebracht met bijna twintig botanicals. Deze klassebak bevat eigenlijk alles wat we van een goede gin verwachten: florale, aardse tonen met een frisse toets. En een oogstrelend etiket...
- Verhaal
Gestoofde peertjes
Herfst? Da’s volgens ons gezellig kokerellen. Steek je tijd eens in stoofpeertjes!
- Verhaal
Appelen met peren vergelijken - Nashipeer
De appelpeer, of Nashi peer, is een smakelijk peertje overgevlogen uit Azië! Nashi-peren zitten boordevol vitaminen, mineralen en niet te vergeten: smaak. Heerlijk zo of verwerkt in fruitsalades of marinades. Wel even schillen, de schil is niet eetbaar! Probeer jij deze kanjer uit?