Home | Alle verhalen
- Verhaal
Olijke Oliere
Toscaanse handen maakten een bijzonder kruikje. Kristof en Charlotte produceren, naast heerlijke JOS-olijfolie, matching olijfkruikjes. Een staaltje handwerk dat gezelligheid en smaak schenkt.
- Verhaal
Kombucha - Bron van smaak
Een fris, alcoholvrij drankje? Staak je zoektocht! Probeer eens een glaasje kombucha van BRON. Deze Antwerpse Kombucha-brouwerij creëert culinaire bubbels om 'u' tegen te zeggen. Een must-try voor iedere foodie! We tappen de kombucha vers af. Zo blijft de smaak en kwaliteit optimaal.
- Verhaal
Olijfolie JOS
Charlotte Van Eccelpoel zet samen met Kristof Huysecom de droom van haar papa Jos verder. Met handenarbeid en al het schoons van de natuur, schotelen ze een weergaloos product voor. ‘JOS’, een Italiaanse olijfolie, is een eerbetoon aan de smaak.
- Verhaal
Lentini Pizza
De Italiaanse diepvriespizza's van Lentini zijn handgemaakt met de beste ingrediënten. Italiaanse tomatenpasta versiert de bodem, vérse mozzarella - fior di latte - prijkt fier bovenop de pizza. Een voorbak in de houtoven garandeert die typische, oneven korst.
- Verhaal
Shop Design Awards 2020 - PMG Media
Met veel trots namen wij de Shopdesign Award - categorie Supermarket in ontvangst. Deze prijs werd uitgereikt door de Professional Media Group, uitgever van professionele magazines in verschillende niches.
- Verhaal
Word olijfsommelier!
De smaak van olijfolie ontdek je door te walsen, te proeven en vooral te genieten. Je leest het goed, de handelingen van een sommelier!