Home | Alle verhalen
- Verhaal
Yes! Koken met restjes ...
“Met den overschot zijt ge niks..” Integendeel! Wij vinden restjes net een grote rijkdom.
- Verhaal
PEPPES PASTA
Siciliaanse chef Peppe Giacomazza, bekend van restaurant La Botte, Peppe’s en Njam, ontwikkelde pastasoorten om duimen en vingers van af te likken! De pasta zoekt z’n weg door een bronzen mal – oftewel trafilata al bronzo – voor een lichte, ruwe textuur. Resultaat: pasta die één wordt met de saus. Heerlijk!
- Verhaal
Say Vegan cheese!
Laat je de kaas niet van je boterham eten. Daar is 't toch veel te lekker voor? Ook de vegan variant!
- Verhaal
Appelen met peren vergelijken - Nashipeer
De appelpeer, of Nashi peer, is een smakelijk peertje overgevlogen uit Azië! Nashi-peren zitten boordevol vitaminen, mineralen en niet te vergeten: smaak. Heerlijk zo of verwerkt in fruitsalades of marinades. Wel even schillen, de schil is niet eetbaar! Probeer jij deze kanjer uit?